اغلب کاربران امروزی، بلافاصله پس از روشن کردن لپ تاپ، به اولین چیزی که احتیاج پیدا میکنند، اینترنت است؛ اما اشکالی که گاه در این میان، برای برخی از کاربران پیش میآید، وصل نشدن وای فای لپ تاپ است. در این شرایط، قطع بودن اینترنت، اولین چیزی است که به ذهن کاربر خطور میکند. با این وجود، علت این اتفاق همیشه قطع بودن اینترنت نیست و ممکن است این اشکال، به دلیل وجود ایرادات سخت افزاری و نرم افزاری در خود لپ تاپ باشد.
در این مقاله برآنیم تا شایعترین علل سخت افزاری و نرم افزاریای را که سبب وصل نشدن وای فای لپ تاپ میگردند را بررسی کنیم. شما کاربران گرامی میتوانید از راهکارهای ارائه شده در مقاله سوالات متداول لپ تاپ استفاده کرده و مشکل عدم اتصال لپ تاپ خود به وای فای را رفع نمایید.
در صورت وجود هر گونه اشکال در انجام این کار میتوانید از طریق راههای ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز تعمیر لپ تاپ تماس بگیرید و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
علت وصل نشدن وای فای لپ تاپ چیست؟
برای رفع مشکل وصل نشدن لپ تاپ به وای فای توصیه میشود موارد درج شده در این بخش را بررسی نمایید.
روشن بودن وای فای:
نخست آنکه از روشن بودن وای فای لپ تاپ مطمئن گردید. بیشتر لپ تاپ ها یک دکمه وای فای دارند یا از یک کلید تابع برای روشن یا خاموش کردن آن استفاده می کنند.اگر لپ تاپ شما یک دکمه WiFi داشته باشد، باید روی صفحه کلید یا جایی در کنار لپ تاپ قرار گیرد، با یک بار فشار دادن آن وای فای را روشن کنید.اگر لپ تاپ شما از کلید تابع (F3، F12، و غیره) استفاده می کند، شما باید کلید Fn را فشار دهید و سپس کلید تابع (F3، F12، و غیره) را فشار دهید.
برخی لپ تاپ ها هم دارای سوئیچ روشن/خاموش هستند. که به سادگی می توان آن را عوض کرد. در بعضی از لپ تاپ ها هم با فشار دادن دکمه وای فای ، حالت هواپیما هم خاموش/روشن می شود، یعنی هنگامی که حالت هواپیما روشن است، وای فای خاموش است.
برای اطلاع از این موضوع که روشن شدن وای فای لپ تاپ شما به چه صورت انجام میشود، میتوانید به دفترچه راهنمای دستگاه خود مراجعه کرده و یا به یک جستجوی اینترنتی بسنده کنید.
بررسی آیکون وای فای:
مورد دیگری که در وصل نشدن وای فای لپ تاپ باید بررسی گردد، آیکون وای فای است. برای بررسی آیکون وای فای به سمت راست، پایین صفحه کامپیوتر خود بروید. در این قسمت دنبال آیکون وای فای بگردید. اگر هیچ آیکون اتصال اینترنت وجود نداشته باشد، باید آیکون را قابل مشاهده کنید.
برای قابل مشاهده کردن آیکون اینترنت، روی نماد Show hidden icons که در گوشه سمت راست و پایین صفحه است (شبیه به یک مثلث رو به بالا است) کلیک کنید. در ادامه Customize را انتخاب کنید و در صفحه باز شده، Internet Connection را بیابید. آن را از حالت Hide icon and notifications یا Only show notifications به Show icon and notifications تغییر داده و ok کنید.
پس از این کار باید باید بررسی کنید که آیکون وای فای یا اتصال اینترنت دارید یا خیر. در صورت وجود هر گونه اشکال در انجام این کار میتوانید از طریق راههای ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز تعمیر لپ تاپ تماس بگیرید و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
وصل نشدن به وای فای خانه:
مورد دیگری که در وصل نشدن وای فای لپ تاپ میبایست بررسی گردد، اتصالات و کابل های مرتبط به وای فای خانه است. اگر وای فای لپ تاپ کار می کند و امکان اتصال به سایر شبکه های WiFi را دارید، اما اتصال شما در خانه برقرار نمی شودف بهتر است همه کابل های متصل به اینترنت خود را جدا سازید.
پس از این کار، حداقل 1 دقیقه صبر کرده و همه کابل ها را متصل کنید. این کار وای فای شما را ریست کرده و به حل مشکل کمک می کند. در صورت تداوم اشکال پیش آمده، با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید.
بررسی آیکون وای فای یا اتصال اینترنت:
از سمت راست صفحه نمایش، در پایین صفحه، آیکون اتصال اینترنت را بررسی کنید. در صورتی که آیکون وای فای شما نشان داده میشود، احتمال دارد اینترنت شما از ISP، یا همان مرکز ارائه دهنده سرویس اینترنت تان مثلا مخابرات یا شرکت های دیگر قطع باشد. در صورتی که آیکون اتصال اینترنت را مشاهده میکنید، ممکن است اتصال به کارت شبکه لپ تاپ شما دچار مشکل شده باشد.
تغییر نام وای فای:
مورد دیگری که ممکن است در رفع مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ به شما کمک کند، تغییر دادن نام وای فای است. برای این کار به تنظیمات مودم خود مراجعه کنید. در صورت وجود هر گونه اشکال در انجام این کار میتوانید از طریق راههای ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز تعمیر لپ تاپ تماس بگیرید و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
تنظیمات کاهش مصرف برق و Power Plan:
گاه مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ به دلیل روشن یودن آیکون تنظیمات کاهش مصرف برق و Power Plan است. این بخش را چک کنید و آنرا غیرفعال کنید. زیرا روشن بودن این تنظیمات، سبب خاموش شدن وای فای جهت ذخیره انرژی میگردد. برای انجام این کار ، مسیرControl Panel > Hardware and Sound > Power Options را دنبال کنید.
در قسمت Balanced روی Change Plan Settings کلیک و سپس Change advanced power settings را انتخاب کنید.در پنجره بعدی روی Wireless Adapter Settings کلیک کرده و سپس روی Power Saving Mode کلیک نمایید. در آخر چک کنید که Setting : Maximum performance باشد.
بررسی اتصالات وای فای:
مورد دیگری که برای رفع مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ به شما کمک خواهد کرد، بررسی تنظیمات مرتبط به اتصال وای فای است. بررسی کنید که آیا امکان تنظیم اتصال WiFi خود را دارید یا خیر. برای این کارOpen Network and Sharing Center را از مسیرControl Panel > Network and Internet > Network and Sharing Center باز کنید.
روی گزینه اول Setup a new connection or network کلیک کنید. در پنجره بعدی روی Connect to the Internet کلیک کرده و Next را فشار دهید. در صورتی که Wireless را دارید، روی Setting up a Wireless Connection کلیک کرده و چنانچه اتصال شما دارای پهنای باند (اتصال سیم کشی) یا Dial-up است روی Cancle کلیک کنید و پنجره را ببندید.
غیرفعال کردن آنتی ویروس:
در صورتی که از آنتی ویروس استفاده میکنید، موقتا آن را غیرفعال کنید و توجه داشته باشید که آیا فعال بودن یا نبودن آن بر روی فعالیت وای فای لپ تاپ شما تأثیری دارد یا خیر.
نصب درایو کارت شبکه لپ تاپ
یکی دیگر از احتمالات موجود در صورت وصل نشدن وای فای لپ تاپ، احتمال نصب نبودن کارت شبکه لپ تاپ است. در صورت اطمینان از عدم نصب بودن درایور کارت شبکه لپ تاپ میتوانید اشکال پیش امده را با بروزرسانی درایور کارت شبکه رفع کنید. (نکته: بدیهی است که در صورت خرابی کارت شبکه لپ تاپ امکان دسترسی به اینترنت جهت بروزرسانی درایور کارت شبکه لپ تاپ وجود ندارد.
در این شرایط، باید درایور مربوطه را از طریق دستگاه دیگری دانلود کنید و توسط یک فلش یا سی دی به دستگاه مورد نظرتان انتقال دهید). یکی از بهترین روشهای موجود برای این کار استفاده از ابزار Driver Updater است که میتواند نسخههای به روز را حتی در زمان خاموشی دستگاه، دریافت کند. برای استفاده از این برنامه میبایست آن را بر روی دستگاهی که درایور را برای آن احتیاج دارید، نصب کنید و سپس اطلاعات را در یک فایل ذخیره کنید.
در ادامه فایل به دست آمده را در همان برنامه Driver Updater در یک لپ تاپ سالم اجرا کنید. سپس درایور مورد نظر را دانلود کنید و به لپ تاپی که دچار مشکل شده است، انتقال دهید. در صورت تداوم اشکال پیش آمده در کارت شبکه لپ تاپ، میتوانید به مرکز تعمیر لپ تاپ مراجعه کرده و سرویسهای تخصصی مرتبط با این بخش از دستگاه را دریافت نمایید.
نمایندگی مرکزی تعمیر لپ تاپ
اگرچه خرابیهای لپ تاپ میتواند دلایل متعددی داشته باشد لیکن تنها راه حل موجود جهت رفع همهی آنها، مراجعه به یک مرکز مجاز و استاندارد در حوزه تعمیرات لپ تاپ است. تعمیر لپ تاپ در صورتی که به دست کارشناسان این حیطه و با استفاده از تجهیزات تخصصی این کار انجام پذیرد میتواند کیفیت اولیه لپ تاپ معیوب را بازیابی کرده و مجدداً به کاربر، لذت کار با یک دستگاه نو و سالم را بچشاند.
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ یکی از پیشروترین و معتبرترین مراکز ارائه دهنده سرویس های نرم افزاری و سخت افزاری انواع لپ تاپ به متقاضیان است که تمامی خدمات ارائه شده در آن –جز مواردی معدود- مشمول گارانتی و ضمانت است. سرویس های ارائه شده در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ منحصر به دستگاه یا اشکالی خاص نیست و کلیه برندهای لپ تاپ و مشکلات آنها را پشتیبانی می کند.